UDMR degeaba ,,salută” Raportul Departamentului de Stat al SUA privind libertatea religioasă, care face referire la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului. Agenția de presă maghiară MTI prezintă deasemenea trunchiat Raportul.

La fel ca Ion Iliescu, unii “domni” de la UDMR văd peste tot legionari dar nu văd cine a profanat prin maghiarizarea totală acest Cimitir în anul 1994, când au instalat 600 de cruci pentru militarii armatei austro-ungare, după ce au distrus CRUCILE militarilor Armatei Române. Domnul Primar al Orașului Dărmănesti, Constantin Toma, prin ridicarea celor 52 de Cruci în memoria Eroilor Armatei Române și a Monumentului pentru toți cei căzuți, nu a făcut altceva decât să RESTABILEASCĂ starea inițială a Cimitirului, anume aceea de Cimitir International al Eroilor. Iată punctul de vedere al dumnealui, într-un drept la replică acordat Ziarului de Bacău. Vezi dreptul la replică aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?