Cine doreşte destabilizarea SUA?

Lovită crunt de noul coronavirus, confruntată cu violenţe de stradă de amploare de tip anarhist, SUA se confruntă cu probleme interne foarte grave care destabilizează ţara. Dar cine şi-ar dori destabilizarea Statelor Unite ale Americii, acest colos economic şi militar? Să analizăm faptele din ultimele luni: avem un virus gripal nou pentru care nu există tratament, foarte periculos, care porneşte din China şi se răspândeşte cu rapiditate pe tot globul. Singura metodă susţinută de OMS şi de China de a ne proteja de acest virus constă în măsurile de tip lockdown, măsuri pe care statele capitaliste şi democratice ca SUA şi Regatul Unit le resping categoric, fiind conştienţi de dezastrul economic ce ar urma din cauza unor astfel de măsuri. Deşi la început în SUA numărul de îmbolnăviri era mic, după ce liderul Donald Trump respinge public ideea de închidere a economiei, dintr-o dată numărul îmbolnăvirilor şi deceselor cauzate de covid-19 explodează. Aceeaşi situaţie a fost şi în Ragatul Unit, unde chiar prim ministrul Boris Johnson a ajuns la terapie intensivă din cauza virusului chinezesc. După ce a impus măsurile de lockdown, fiind constrâns de numărul mare de îmbolnăviri şi decese, de care se foloseau în special portavocile din Partidul Democrat şi din mass media aservită stângii, iar economia ţării a fost afectată grav, preşedintele Donald Trump se confruntă cu o nouă problemă. O arestare făcută prost din care rezultă moartea unui american de culoare, dă naştere la manifestări de stradă violente, crime, jafuri, distrugeri, toate fiind susţinute şi instigate de mass media americană, de politicieni democraţi, organizaţii comuniste şi chiar de vedete americane.

Văzând aceste situaţii cu care se confruntă SUA, se pune întrebarea, cine profită din toate acestea? Cine e în spatele acestor acţiuni? Răspunsul e simplu: China! Da, China. China care doreşte supremaţia mondială. Care doreşte să stăpânească peste occident şi orient. Au avut grijă să scoată de la “sertar” un virus pregătit special pentru americani, pentru că se pare că ei sunt cei mai afectaţi, au avut grijă să se folosească de un eveniment nefericit pentru a-şi activa organizaţiile comuniste de tip terorist pe care le sprijină în SUA, de a-şi activa politicienii democraţi cu viziuni stângiste, de a-şi activa mass media plătită bine de Beijing. Să sperăm că tentativa Chinei de a prelua controlul economic şi militar mondial va eşua, iar comunismul şi susţinătorii lui se vor duce acolo unde le e locul: la gropa de gunoi a istoriei!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns