O nouă conspiraţie mondială împotriva lui Dragnea!

Potrivit jurnaliştilor de la Epoch Times, procurorii DNA au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Liviu Dragnea, pentru infracţiuni săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, fostul lider suprem al PSD fiind acuzat, în dosarul “Tel Drum”, de constituire a unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul şi instigare la infracţiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în forma participaţiei improprii.

Se pare că din nou aceleaşi forţe oculte mondiale americane şi vest-europene complotează împotriva duşmanului lor numărul 1, Liviu Dragnea, acest voievod al neamului care a dus o luptă crâncenă cu cotropitorii străini anglo-americani şi francezi care au venit să ne fure bogăţiile ţării şi să le ia la ei. Singurul om care le-a stat împotrivă şi s-a luptat cu duşmanul occidental nu a fost decât Liviu Dragnea, un tânăr voievod de Teleorman, mândru descendent al eroului naţional Nicolae Ceauşescu şi ilustru urmaş al măreţului Ion Iliescu! Din păcate această ocultă mondială a câştigat o bătălie, dar nu războiul, pentru că luptele vor continua şi în cele din urmă Liviu Dragnea va birui şi va reveni în frunţea ţării, îndeplinind scopul biruinţei psd-iste: mărirea pensiilor şi a alocaţiilor!

PS: A doua parte a articolului e doar un pamflet! Cu toate că sunt mulţi care ar crede contrariul… 😀

foto: Florin Chirila/Epoch Times


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?