Claudiu Dumitrache este un “simbol pentru viitorul creației intelectuale”, afirmă Președintele Academiei Române

Foto: Basilica.ro

După ce a fost omologat de Cartea Recordurilor din România pentru stabilirea recordului de “cel mai tânăr autor de autobiografie”, în urma publicării cărții “20” din anul 2019, Președintele Academiei Române Ioan Aurel Pop, i-a trimis un laudațio lui Claudiu:

“Să-ți publici cartea biografică la doua decenii de viață este, pentru mine, un semn de mare speranță. Claudiu Dumitrache este un simbol pentru viitorul creației intelectuale care nu trebuie sa moară niciodată, oricât de digitalizați am deveni. Iar faptul că îmbină literatura cu muzica, e un semn foarte bun pentru muze, care ne vin de la vechii greci. Omul este o ființă capabilă de creație intelectuală, singura, de altminteri, iar Claudiu ilustrează acest lucru.”

De asemenea, și cercetătorul științific, doctor în știinte medicale și director al companiei Romvac –Viorica Chiurciu i-a transmis debutantului în literatură un mesaj printr-un comentariu pe rețelele desocializare:

“Esti un om deosebit! Ai în jurul tau prieteni care te sustin; pentru că au identificat în tine valoarea de om și asta este cel mai important!”

După bifarea unui punct important din viața sa (stabilirea unui record), Claudiu pregătește acum surprize muzicale, fiind susținut de Raoul (Rareș Borlea), și evenimente în toată țara alături de impresarul și cântărețul Florin Apostol, precum și a doua ediție a Retro Music Festival ce va avea loc la București.

„Sper să motivez și să inspir tinerilor din generația mea pasiunea pentru literatură și muzică, astfel, reconsiderând valorile și curățând ceea ce am acumulat voluntar sau involuntar în cultura românească, nefiind benefic pentru viitorul nostru ca Popor cu identitate, istorie, potențial și valori înstărite lăsate de părinții noștri ca dar și ca triumf .”, a declarat Claudiu Dumitrache


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns