“Monalisa” s-a corectat singură politic!

Hulton Archive/Getty Images

Monalisa s-a corectat singură politic, la jumătate de mileniu după ce „rasistul” și „supremasistul” Leonardo da Vinci a pictat-o albă, nedreptățind istoric și sistemic minoritățile rasiale, în special și în particular africanii.

Toată media corporatistă vorbește despre acest rasism, blamându-l și căutându-l cu pasiune chiar și în cele mai mărunte gesturi, pornind de la uciderea „celebră” a „eroului” infractor George Floyd. Nimeni nu a vorbit despre uciderea cu premeditare a 64 de fermieri albi în Africa de Sud numai în 2015. Că numărul fermierilor albi din Africa de Sud a scăzut de la 60 de mii la 30 de mii în numai câțiva ani din cauza atacurilor rasiste și a crimelor nu se spune nicăieri.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

După abolirea „apartheid”-ului, proces despre care aceeași presă și vajnicii „umaniști” ai ONG-urilor a făcut să se știe în întreaga lume, despre „apartheid”-ul pe invers, care a făcut mii de victime în rândul albilor, aceeași „democrați” fac să nu știe aproape nimeni. „Apartheid”-ul albilor, din trecut, era doar o politică de separare, „apartheid”-ul negrilor din Africa de Sud este azi o politică de dominare și de exterminare, cu legi prin care albilor le sunt confiscate pământurile pe care familiile lor le stăpânesc de sute de ani, de pe vremea în care negrii nu le puteau revendica din simplu motiv că nu aveau noțiunea de proprietate. Prin urmare, unde e nedreptatea istorică? Poate în faptul că albii sud-africani trăiesc azi și de câteva decenii o dramă ignorată de întreaga lume, ignoranță la care media și „umaniștii” așa-ziselor „societăți civile” își dau concursul cu bună știință. Pentru această minoritate grav persecutată nu există presă care să relateze tragediile lor, nu există organizații care să le apere drepturile și nu există „drepturile omului”.

Asta dovedește că „rasismul” are două tăișuri, iar atunci când este inversat e la fel de periculos și dăunător, ba chiar și mai otrăvit, dacă are de recuperat …sau de revenit la decalaje istorice.

Ce li se întâmplă albilor din Africa de Sud se va putea întâmpla mâine celor din America și poimâine chiar celor din Europa, dacă acestă formă de rasism care se manifestă acum în Occident, oricât de poleit și emoționant este prezentat de media, va continua. Cea mai mare greșeală ar fi să credem că în calea sa ar putea sta politicienii, „societatea civilă” sau presa, care sunt de fapt instanțele care îl provoacă, alimentează și promovează.

de Cristian Patrascu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?