MApN: Rezultate de excepție în poligonul de la Capu Midia

Militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu” au participat la exerciţiul tactic cu trageri de luptă cu bateriile ce deservesc complexele antiaeriene OSA-Akm şi KUB în Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” din Capu Midia.

Pregătirea exerciţiului s-a desfăşurat minuţios, militarii regimentului executând deplasarea personalului şi a tehnicii, în cadru tactic, pe roţi şi prin transport combinat pe cale aeriană şi feroviară, până în poligon unde, atenţi şi concentraţi la ceea ce au de făcut, au demonstrat din nou că sunt maeştrii traiectoriilor precise şi că deţin abilităţile necesare pentru a face faţă unor situaţii tactice complexe. Cea mai importantă activitate de instrucţie – tragerile de luptă – s-a desfăşurat în acest an cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire şi combatere a infectării cu COVID-19, pe parcursul tuturor etapelor de instruire.

Sursa: Ministerul Apararii Nationale


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?