Sus Steagul Români, sus Inimile, Lupta continuă! Fii Prezent! Duminică, Piața Victoriei, ora 17, ne întâlnim pentru Libertate.

Răspund Prezent alături de Pompiliu Diplan pentru un Ideal, pentru o Luptă care NU s-a sfârșit. Lăsați deoparte manipulările, cuvintele și pasajele din tot felul de înregistrări scoase din context. Lupta este pentru România, pentru Libertatea noastră religioasă, civică și economică. Lupta este împotriva comunismului ascuns sub toate măștile sale. De vom tăcea, vom avea nu numai stare de alertă, ci va veni din nou starea de urgență care va distruge pe termen lung întreaga noastră Libertate. Asta se pregătește. Ne va distruge economic de nu vom mai avea nicio resursă proprie, se vor închide din nou, complet bisericile, iar copiii noștri vor învăța din nou online, adică mai deloc. Războiul dus de clasa politică împotriva poporului român continuă. Împotrivirea noastră va fi exclusiv PAȘNICĂ, dar FERMĂ. Ne-au năpădit străinii cu ideologia lor de stânga, un bolșevic din fruntea Organizației Mondiale a Sănătății dictează legi în România. Noi ce facem, noi, poporul, stăm cu capul plecat ca politicienii? Nu fraților, trebuie să lăsăm deoparte neînțelegerile dintre noi, orgoliile sau alte treburi, trebuie să fim uniți în acțiunea care are mari șanse să frângă lanțurile ce ne încătușează. Răspundeți Prezent duminică, toate asociațiile ce merg pe Linia Națională, toți oamenii care vor să respire în Libertate, pentru Libertate de fapt, căci nu mai suntem în Libertate. În fața acestei situații avem o singură alegere, să mergem cu Dumnezeu înainte pentru Libertate, pentru Biruința Neamului Românesc! Fii Prezent!

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare, cer şi în aer liber

de Mihai Marin Târnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?