Dr. Monica Pop cere atacarea legii carantinării la CCR! “Este permisă internarea cu forța exclusiv psihopaților, în rest, sub nicio formă nu se poate permite internarea cu forța”

Dr. Monica Pop a declarat, duminică, la România TV că este de nepermis ca asimptomaticii să fie „internați cu forța”, așa cum prevede legea carantinării, adoptată de Senat,  deoarece astfel de decizii se iau în cazul persoanelor agresive cu afecțiuni psihice ce pun în pericol viața celor din jur, informează Active News.

De asemenea, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a criticat Guvernul pentru că a făcut anunțuri ce au stârnit controverse. „Este permisă internarea cu forța exclusiv psihopaților, cei cu psihopatie agresivă care pun în pericol viața celor din jur. În rest, sub nicio formă nu se poate permite internarea cu forța. Mi se pare de nepermis“, a declarat dr. Monica Pop în interviul acordat Cristinei Șincai la România TV.

Dr. Monica Pop cere atacarea legii carantinării la CCR: E o greșeală majoră de strategie față de români. Legea e neconstituțională. Este permisă internarea cu forța exclusiv psihopaților, în rest, sub nicio formă nu se poate permite internarea cu forța

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală susține că guvernanții au făcut o „greșeală majoră de strategie față de români”, prin elaborarea legii privind carantina și izolarea. „Cred că e o greșeală majoră de strategie față de români. Nu cred că este normal lucrul acesta. Să o conteste. Este de neînchipuit așa ceva! Sper că dacă merge la CCR, judecătorii vor da că este neconstituțională”. a spus medicul Monica Pop. Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?