Ana Birchall îi face praf pe Piperea şi Chitic

Fostul ministru al justiţiei, deputatul Ana Birchall, i-a criticat în termeni duri pe avocaţii Piperea şi Chitic într-o postare pe o reţea de socializare. Redăm mai jos textul publicat de Ana Birchall:

“Să te laude Sputnik pentru că ești “erou național” și prin acțiunile tale iresponsabile riști îmbolnăvirea altor mii de oameni, în plină pandemie, ei bine, asta înseamnă să fii marioneta puterii de la Răsărit. Iar când nu taci Chitic nici atunci când tăcerea ta ar fi fost cea mai apreciată, te comporți de parcă ai avea Piperea-n… spate 🙂 Cand v-am spus poate nu m-ati crezut! Uite-i cum se dau de gol si ies ca paduchii in frunte. Sigur ca au inceput sa se dea de gol si cei care au gandit si pus in practica, prin “avocatii” si sustinatorii Sputnik, una dintre cele mai mizerabile si josnice campanii de denigrare si de defaimare duse impotriva mea. Nici pana la aceasta ora acest “avocat” colorat in rosu, care se crede savuros doar pentru ca poarta nume de condiment, (un avocat a cărui reputație nu mai are demult nici sare, nici Piperea), nu a avut pic de decenta si demnitate, sa isi ceara scuze nu numai fata de mine si familia mea dar, in primul rand, sa ceara iertare celor pe care care ,cu cinism, viclean si manipulativ, i-a mintiti, inducand panica si spaima, folosind iubirea unui parinte pentru copilul sau asa cum doar în laboratoarele Kremlinului se putea concepe! Noroc ca romanii de buna credinta si-au dat seama de realitate si au condamnat campania de defaimare si denigrare pusa la cale si declansata de acest avocat atat de sustinut si laudat de rusii de la Sputnik! Dati share oameni buni!”

sursa text/foto: Facebook – Ana Birchall


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?