Gala premiilor “Euro Education” online – ediția a III a – 2020

Ca urmare a condițiilor speciale din acest an, pe fondul situației de pandemie și a îngrădirii a activităților culturale desfășurate în spații publice închise, miercuri, 29 iulie 2020, va avea loc Gala premiilor “Euro Education” ediția a III a, doar online, spre deosebire anii anteriori.

Prima ediție a evenimentului Gala premiilor “Euro Education” a fost organizată la  Muzeul Județean Gorj “Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu, în martie 2017, iar cea de-a doua ediție a avut loc la Școala Populară de Arta Târgu Jiu în iunie 2018.

Cea de-a treia ediție a a evenimentului Gala premiilor “Euro Education” va avea loc numai online, evenimentul fiind unul privat, al Federației “EURO EDUCATION” și a colaboratorilor federației. Printre invitați se numără diverse personalități din țară și din străinătate, din federație făcând parte asociații din nu mai puțin de opt țări.

“Evenimentul este dedicat membrilor și colaboratorilor Federației Euro Education. El va avea loc online pe MAGAZIN CRITIC la data de 29 iulie 2020, începând cu ora 18.00.”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?