Andrea Bocelli, pus la stâlpul infamiei după ce a spus că s-a simțit ofensat și umilit de regulile COVID-19 impuse în Italia: Nu am putut să părăsesc casa, deși nu am comis vreo crimă”

Tenorul Andrea Bocelli și-a atras un val de comentarii critice, insulte și chiar glume proaste pe seama handicapului de care suferă, după ce a îndrăznit să atace măsurile de restricție impuse de autoritățile de la Roma în timpul pandemiei de covid-19. Bocelli n-a fost cruțat pe rețelele de socializare, de liderii politici, dar nici de diverse voci din lumea artistică și pentru că a  mărturisit că a   încălcat în mod voluntar starea de urgență declarată în Italia, informează Active News.

Asta se întâmplă cu disidenții anti covid. Andrea Bocelli, pus la stâlpul infamiei după ce a spus că s-a simțit ofensat și umilit de regulile COVID-19 impuse în Italia: „Nu am putut să părăsesc casa, deși nu am comis vreo crimă"

Scandalul a izbucnit după, ce în timpul unei ședințe speciale în Senatul italian,  tenorul a povestit că s-a simțit umilit și jignit de măsurile de restricție impuse în propria țară. „Nu am putut să părăsesc casa, cu toate că nu am comis vreo crimă”, a dezvăluit artistul. 

Bocelli a declarat că a făcut o formă mai ușoară a bolii COVID-19, iar, după ce s-a vindecat, a donat plasmă. 

Andrea Bocelli a povestit că a fost testat pozitiv în luna martie și că a preferat, atunci, să păstreze secretă boala. 

”Pandemia care a zguduit lumea m-a afectat, deși mai ușor, pe mine și pe alți membri ai familiei mele.  Din respect față de cei pentru care infectarea cu virusul a avut consecințe mai grave am decis că ar fi mai bine să nu împărtășesc veștile. Nu am vrut să îmi alarmez inutil fanii și am preferat să protejez și confidențialitatea familiei mele”, a scris Andrea Bocelli pe pagina sa de socializare. Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?