Noaptea Minții! Traian Berbeceanu candidează în alianță cu UDMR-ul!?

Noaptea Minții!Traian Berbeceanu candidează în alianță cu UDMR-ul!?

Noaptea Minții!Traian Berbeceanu candidează în alianță cu UDMR-ul!?

O colegă din presă îmi trimite în urmă cu câteva zile un material dintr-o publicație locală din județul Hunedoara. Mă uit pe materialul respectiv, mă frec la ochi, îmi pun o pereche de ochelari și mă holbez mai bine, și tot parcă nu-mi vine a crede.

La Hunedoara, PNL, UDMR și PNȚCD încheie o alianță electorală. Cum zicea Mălai Mare ăla de la Cotroceni? Jó napot kívánok“,…. PNL!: “Ardealul la unguri”, sau Hunedoara la unguri? Cum o scoate Mălai Mare ăla din dealul Cotrocenilor și castanele astea fierbinți din foc?

Potrivit publicației Hunedoara Liberă, pe scena politică locală din județ a fost încheiat un protocol de susținere reciprocă între cele trei formațiuni politice: PNL, UDMR și PNȚCD.

Printre candidații la Consiliul Județean pentru Hunedoara găsim niște nume surpriză: Traian Berbeceanu și Martha Mate (UDMR). Da, da, același Berbeceanu foarte apreciat de Luluța Kovesi, “patriot” ridicat în slăvi de presa locală și de aiurea de prin țară și de prin diaspora….


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?