Candidatul care strică jocurile politice în Sectorul 5

Candidatul care strică jocurile politice în Sectorul 5, Foto: curierulromanesc.ro

Candidatul care strică jocurile politice în Sectorul 5, Foto: curierulromanesc.ro

Alexandru Florian Săraru , pofesorul care ajută copiii sărmani , candidează la Primăria Sectorului 5 crescând din ce în ce mai mult în sondaje. Este un personaj curat care nu a fost implicat în scandaluri, care nu are contracte cu statul și care tocmai prin corectitudinea lui a început să deranjeze. În mod evident, PSD, PNL și USR se simt incomodați de un om proaspăt și cinstit care nu o să recurgă la tertipuri și care nu o să se lase cumpărat.

„Doar cu oameni noi, cu principii și valori incontestabile putem produce schimbare. O schimbare pe care sectorul 5 o merită, o schimbare pe care cetățenii sectorului 5 o așteaptă de mult timp. O schimbare ușor de realizat prin vot, schimbarea unui primar, care va aduce îmbunătățiri majore pentru toți locuitorii sectorului.”, a declarat Săraru

Foto: Alexandru Florian Săraru, sursa: curierulromanesc.ro

În viziunea candidatului AUR , Sectorul 5 nu este Cenușăreasa Bucureștiului , în contextul în care cea mai importantă resursă a sectorului, oamenii, muncesc şi studiază ca oricare alţi bucureşteni pentru familiile lor, pentru comunitate şi pentru dezvoltarea oraşului, iar corupția și birocrația sunt cele care frânează această dezvoltare.

Reamintim că Alexandru Florian Săraru este profesorul care ajută copiii fără posibilități materiale din Sectorul 5, oferindu-le meditații gratuite la matematică și economie.

Sursa: curierulromanesc.ro


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?