O țară în care pedofilii și violatorii sunt mai protejați decât copiii și bătrânii

O țară în care pedofilii și violatorii sunt mai protejați decât copiii și bătrânii

O țară în care pedofilii și violatorii sunt mai protejați decât copiii și bătrânii

N-am crezut niciodată că o să trăiesc într-o țară în care o categorie de oameni atât de periculoși și de nocivi pentru societate precum pedofilii și violatorii vor fi mai protejați de către autoritățile statului decât niște categorii vulnerabile de persoane, precum copiii și bătrânii.

Aceiași guvernanți care n-au manifestat nici măcar o vagă urmă de empatie pentru copii și bătrâni, refuzând categoric mărirea pensiilor pentru bătrâni așa cum spunea legea și dublarea alocațiilor pentru copii, culmea, proiect legislativ inițiat și fluturat demagogic de către liberali pe vremea fostei guvernări, dar sabotat tot de liberali când a venit vremea ca acesta să devină realitate și să fie pus în practică, s-au transformat în îngeri păzitori pentru prădătorii sexuali, inclusiv pentru pedofili, contestând la Curtea Constituţională a României o lege aprobată de Parlament prin care violatorii și pedofilii ar fi primit niște pedepse majorate.

Când într-o societate sunt refuzate și ignorate drepturile copiilor și bătrânilor, și în același timp sunt protejați pedofilii și violatorii, acela este un semn al decadenței umane, un semn că acea societate din punct de vedere al civilizației alunecă spre marginea prăpastiei.

Când pui mai presus de interesele copiilor și ale bătrânilor, interesele prădătorilor sexuali, atunci dai un semnal de pervertire morală, de favorizare a unui grup de infractori deosebit de periculoși și de nocivi pentru societate. Ce semnal dai tu ca stat, atât pentru victime, cât și pentru infractori?

DA, sub semnătura Orbanilor noștri guvernamentali este blocată o lege care ar înăspri pedepsele pentru violatori, sub pretextul că … ”pedofilii sunt discriminați”. Deci, atât în cazul introducerii educației sexuale obligatorii în școli cât și în acest caz al blocării legii de majorare a pedepselor pentru viol, apărând interesele pedofililor, liberalii au ignorat total interesele copiilor din România. Copiii reprezintă viitorul și din acest motiv le trebuie acordată o atenție sporită. Ei sunt moștenirea noastră și totodată speranța pentru o lume mai bună și mai dreaptă decât cea în care am trăit noi.

Quo vadis, România?


Trezirea Români! Apărați-vă copiii, apărați-vă familia, apărați-vă națiunea, apărați-vă valorile identitare, apărați-vă Țara!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?