Vă îndemn la Stoparea propagandei Rusiei în România, cel mai mare steag fals menit să smintească românii de bună credință.

Asociația "Calea Neamului "

Ridicarea Neamului Românesc nu vine de la Moscova, ci din sufletul etern al Românului. Esența lui este Mihai Eminescu. Rugăciunea este a Mărturisitorilor temnițelor comuniste. Inima Liberă și fața către ei, fraților!
O parte a propagandei rusești recurge la strategia ironizării celor care sunt conștienți de agresiunea continuă a Rusiei asupra spațiului românesc, referindu-mă aici la Teritoriu, Istorie, Cultură și Economie. Tehnica este următoarea: se șterge prezentul și întreaga chestiune româno-rusă este dusă într-un trecut îndepărtat… ceva de genul că, într-adevăr, Rusia a avut un rol nefast asupra României la instaurarea comunismului (nici măcar la trecut nu se pricep, căci Rusia a avut în TOATĂ istoria un rol nefast asupra noastră, vezi scrierile lui Mihai Eminescu și A.D. Xenopol spre exemplu), dar acum Rusia este alta și trebuie să fim de-a dreptul idioți (cam așa ne gratulează rusofilii care nu mai pot de atâta ironie) să rămânem ancorați într-un sentiment antirusesc din cauza unei realități ”depășite”, care astăzi nu mai este valabilă. Cu alte cuvinte, într-adevăr, rușii ne-au ucis bunicii, ne-au furat tezaurul și pământul, dar acum le pare rău pentru asta… fundamentul este fals.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni pe scenă, oameni în picioare şi în aer liber

Agresiunea rusă nu s-a petrecut numai în trecut, ci ea continuă și în prezent. Teritoriile românești de dincolo de Prut se află și astăzi sub ocupație rusească, atât armată cât și politică. Expasiunea rusă în România se manifestă și astăzi, nu numai prin propagandă și înălțarea unor steaguri false menite a consuma energii, ci și pe plan economic, prin distrugerea industriei românești de oțeluri speciale, vezi spre exemplu COS Târgoviste sau Alro Slatina, cea mai mare companie producătoare de aluminiu din Estul Europei. Tezaurul României în aur este în continuare la ruși. Un Tezaur furat pur și simplu. Tone de aur. Rușii, i-au ținut în cuști cu gratii pe luptătorii români din Basarabia care au luptat pentru România în 1992, la asa-zisul proces în urma căruia i-au condamnat la ani grei de temniță. Tovarăși, vorbim aici, acum, de prezent, nu de trecut. Trecutul vă compromite total, prezentul la fel, inclusiv prin sprijinul vostru tovărășesc acordat unei alte expansiuni în România, celei maghiare, căci nu degeaba teroriștii unguri din Târgu-Secuiesc care au încercat să ne arunce în aer de 1 Decembrie 2015 au vrut să se remarce în fața voastră, căci nu degeaba Orban de la Budapesta are resurse și spate asigurat de voi, rușii, să facă politică iredentistă în România… Viktor Orban… care se bate cu pumnul în piept că este independent de UE, când de fapt este total dependent de cealaltă față a monedei UE, adică de Rusia. Încă un amănunt… cea mai ”tare” chestie este că unii dintre cei care până mai ieri se pronunțau feroce împotriva vaccinării, astăzi, după ce tov. Putin a anunțat că Rusia a descoperit imposibilul vaccin anti-covid, se declară pro- vaccin rusesc! Tare asta! Dar slabă de tot, ca propagandă vorbind…. fiți profesioniști tovarăși… și mai mascați oleacă camerele acelea de recunoaștere facială de la Moscova, cele mai tari după China, nu de alta, dar confirmați ce spunea tov. Putin, ”marele ortodox”: ,,Islamul tradițional este parte integrantă din viața spirituală a țării noastre”. Da, cam asa e… marea ortodoxie rusă înseamnă de fapt că în mii de localități ale Rusiei nu există biserică ortodoxă (citiți Vlad Cubreacov, român adevărat din Basarabia), dar la Moscova exista cea mai mare moschee din Europa pentru cei 2 milioane de musulmanii care trăiesc în marea capitala a Rusiei “ortodoxe”… Două Milioane!

Da… cam despre asta este vorba… și despre faptul că mai ieri, ambasadorul rus la București afirma că la Fântâna Albă românii s-au omorât între ei, ca în Decembrie 89, ,,nu-i așa”, vorba lui Silviu Brucan care împreună cu un alt om al Moscovei, Ion Iliescu, a dat direcția în România după 1989.
Oameni buni, în fotogŕafie țin în mâna o carte care prin marea generozitate a doamnei Elena Ciobanu din Sfântu Gheorghe a ajuns în mâinile a 700 de români, majoritatea copii, din Covasna și Harghita. Cartea este o culegere de texte din mari autori naționali și se numește ,,Nu uita că ești român”.
Doamne ajută!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns