Libertate pentru copii! Cu Steaguri Tricolore în mâini, Nu cu măști pe chipul lor luminos! Vrem o adevărată Educație Națională!

Asta vom cere în Piața UNIVERSITĂȚII, 19 septembrie, ora 16, la protestul organizat de Starea de Libertate! Oameni buni, vă chemăm la Universitate, ca prin Prezența voastră să Rupeți cleștele ce sugrumă definitiv Educația Națională, o gheară fiind învățământul cu măștile și cuștile de plastic pentru elevi, cealaltă gheară fiind cursurile on line. Cerem cu fermitate desfășurarea firească a orelor de clasă, fără restricții aberante. Acestea sunt absolut inutile din punct de vedere epidemiologic (pe nicio cutie de măști obișnuite nu e specificată protecția împotriva oricărui virus) și extrem de nocive, atât pentru procesul de învățământ în sine, cât și pentru sănătatea copiilor. Detaliez pe scurt.

Pe lângă faptul că masca nu te apără de un virus ce este cu mult mai mic decât perforațiile ei, ea oricum este imposibil să fie purtată ”corect”, ore în sir, de un copil aflat într-un spațiu închis. Încercați acasă să stați cu masca pe figura vreo 5, 6 ore cu mici pauze și veți vedea cum este. Cum poți să-i ceri unui elev să se concentreze la ce spune profesorul, ba încă să mai și răspundă la întrebări, să dea lucrări scrise și teze, după ce pe lângă mască, îi mai pui în jur și o cușcă de plastic? Dar imaginați-vă, în mod realist vorbind, câtă bășcălie vor face copiii de toate aceste lucruri, jucându-se de-a cu mască și fără mască, mâzgâlind cuștile de ”pepsiglas”, scotând capul ghiduș afară din ele, transformând ora de matematică spre exemplu într-o oră de instrucțiuni respectare norme combatere virus: Gigele, pune-ți masca corect cu banda metalică mulată pe nas și apoi rezolvă ecuația, dar mai întâi intră la loc în cușcă că dacă nu te mănânc eu, te papă covidul! Fraților, ăștia efectiv își bat joc de noi, iar dacă n-ar fi de plâns, ar fi de tot râsul; din nefericire este de plâns, căci ei vor să distrugă practic viitorul unei generații, care și așa este virusată, dar nu de covid, ci de toate experimentele nefericite care s-au făcut de zeci de ani încoace pe Educația Națională. Pe 19 septembrie, Piața Universității, spunem Împreună Stop acestei mascarade sinistre, umilirii copiilor, umilirii noastre!

Inscrieți-vă aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns