Fără măști, fără cuști, fără umilință! Doar Libertate!

Piața UNIVERSITĂȚII, sâmbătă 19 septembrie, ora 16, veniți cu toții în Starea de Libertate pentru România, pentru copiii acestei Țări. Ideologia dictatorială globalistă de extremă stângă ce-și găsește acum pretextul într-un virus, continuă atacul împotriva statelor naționale, pe aceeași linie de distrugere a Bisericii, Familiei și Școlii. Restricțiile impuse elevilor și profesorilor au alt rol decât cel declarativ, acestea fiind inutile din punct de vedere medical și oricum imposibil de pus în practică, doar nu vă imaginați că de la libertinajul care a circulat până acum în școli și licee se poate trece brusc la o ordine și disciplină perfectă în care elevii stau cuminți cu mâinile la spate și cu masca pe figură îngrămădiți într-o cutie de plastic, fiind conduși de profesori în pauze la grupurile sanitare în sir indian, comunist, sau în orice alt sir de acest tip!

Nu, asta nu se poate, asta o știu și politrucii mai mult sau mai puțin sanitari. Dar nu asta e ideea lor. Scopul lor real este umilirea, provocarea unui haos de nedescris în sistemul de Educație Națională în care nimeni nu va preda și nu va învăța practic, nimic. Nu, în aceste condiții nu va fi un an școlar pierdut pentru dictatură, căci obiectivul este ca tinerii să înceapă a o învăța, a o purta, la fel ca masca pe figură. Anul asta va fi mai greu… dar cine știe, în viitor, poate vor ”învăța” ca atunci când trebuie să spună NU, vor spune da, să trăiți tovarășe comisar… bolșevic!

Confirmați prezența aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?