“Noi vom urca fără mască pe scenă, nu putem altfel!” – actorul Virgil Ogăşanu

Actorul Virgil Ogăşanu este pregătit să urce pe scenă, după redeschiderea teatrelor, anunțând că va juca fără mască, nefiind posibilă altă variantă. Pe 19 septembrie, Virgil Ogășanu va urca pe scenă la Teatrul ”Bulandra”, în spectacolul „Pisica pe acoperişul fierbinte”, a anunțat actorul, într-un interviu acordat Agerpres.

Bucuria este că începem, dar ea va fi afectată şi pentru spectatori, şi pentru noi. Noi vom urca fără mască pe scenă, nu putem altfel. Din păcate, chiar dacă astea sunt condițiile şi înțeleg toate aceste probleme, şi unii dintre colegii mei au şi ei dreptate, nu au jucat de mult, sunt fericiți să joace, şi pot să spun că şi eu mă bucur de asta, dar situația este destul de grea”, a spus actorul, amintind de situația din tenis.

Potrivit actorului, un turneu de tenis fără actori „nu are niciun haz”.

La fel şi la teatru şi oamenii ar putea intra cu teamă. La teatru nu trebuie să intri cu teamă. În sala de teatru intri îmbrăcat frumos, stai să vezi un spectacol, să te bucuri, să te rupi de realitatea cotidiană, să intri într-o lume fantastică şi să te întorci acasă încărcat cu bagaje noi de cunoştinţe, de emoţii şi aşa mai departe. Or, lucrul ăsta nu se va întâmpla, actorii sunt şi ei stresaţi, să nu credeţi că joacă foarte relaxaţi, le e teamă şi lor, ne uităm unii la alţii să nu fim bolnavi, să nu cumva să se întâmple ceva. Deci, e un moment greu, nu sunt foarte încântat de această poveste”, a declarat Virgil Ogăşanu.

El a amintit că spectacolul de la Bulandra este al doilea în care va juca, în ultima perioadă, după „Scrisoarea” lui Horaţiu Mălăele, jucat pe acoperişul Teatrului Naţional.

Raluca Oanță, R3Media


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?