Din toată Țara, lumea vine la UNIVERSITATE!

Piața UNIVERSITĂȚII, sâmbătă, ora 16, protest organizat de Starea de Libertate! Cerem încetarea umilirii elevilor și profesorilor, cerem eliberarea României de Starea de Alertă. Sus Steagul, sus Inimile, fiți Prezenți! Lăsați deoparte manipulările, neînțelegerile dintre noi, orgoliile firești, omenești de altfel și haideți să ne unim măcar în Acțiune. Dacă nici măcar pentru copiii noștri nu ne putem uni, atunci pentru cine? Lupta este pentru România, pentru Libertatea noastră religioasă, civică și economică, pentru o Educație Națională liberă.

Lupta este împotriva comunismului ascuns sub toate măștile sale. De vom tăcea, vom avea nu numai stare de alertă, ci va veni din nou starea de urgență care va distruge pe termen lung întreaga societate. Asta se pregătește. Ne va distruge economic de nu vom mai avea nicio resursă proprie, se vor închide din nou bisericile, iar tinerii vor învăța din nou online, adică mai deloc. Războiul dus de clasa politică împotriva poporului român continuă. Împotrivirea noastră va fi exclusiv PAȘNICĂ, dar FERMĂ, căci ne-au năpădit străinii cu ideologia lor de stânga, un bolșevic din fruntea Organizației Mondiale a Sănătății, fost membru al partidului comunist din Etiopia, dictând legi în România. Noi ce facem, noi, poporul, stăm cu capul plecat ca politicienii? Nu oameni buni, trebuie să fim uniți în acțiunea care are șanse să frângă lanțurile ce ne încătușează. Răspundeți Prezent sâmbătă la Universitate, toate asociațiile ce merg pe Linia Națională, toți oamenii care vor să respire în Libertate. În fața acestei situații avem o singură alegere, să mergem fără teamă, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! Fii Prezent!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?