Cu Mihai Târnoveanu în procesul Libertății de a fi Român la Târgu Mureș.

Asociația "Calea Neamului "

  • Mergem cu Mihai Târnoveanu la Procesul Libertății de a fi Român!
  • Joi, 22 oct. Curtea de Apel Târgu-Mureș, ora 12.

Nu pentru un om, ci pentru o cauză. Să putem vorbi și acționa românește în propria noastră țară. Anul trecut l-a reclamat la CNCD o fundație maghiară din Harghita, la cererea acesteia, acum Curtea de Apel judecă pe fond acest dosar. Sunt judecate acțiunile lui și 14 texte scrise pe Fb. Acțiunile nu le-a făcut singur, ci împreună cu mulți dintre noi, iar în acele postări de pe conturile care au șterse de Fb între timp, ne-am regăsit cu toții. Împreună am spus că există maghiarizare în Covasna și Harghita, că trebuie să luptăm pentru Crucile și Monumentul Eroilor Armatei Române din Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului (asta i-a durut cel mai tare), împreună am protestat împotriva Codului Administrativ prin care limba maghiară devenea a doua limbă oficială în stat, împreună l-am citat pe Mihai Eminescu, împreună am fost alături de românii din Covasna și Harghita. Atunci tot împreună să mergem și la judecată, căci este în cauză gândirea și modul nostru de acțiune. Adică nu mai avem voie să spunem lucrurilor pe nume, nu mai avem voie să spunem ,,Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc”, să-l cităm pe ,,Românul Absolut”, Mihai Eminescu, din cauză că-i supărăm pe unii? Nu mai avem voie să mergem în Covasna și Harghita de 1 Decembrie sau să protestăm la București împotriva politicii UDMR și Ungariei? Dacă unul dintre noi va fi condamnat pentru aceste lucruri, atunci pe viitor fiecare dintre noi va putea fi condamnat. Ni se va putea retrage dreptul de a scrie și de a vorbi în public, ni se va putea lua dreptul de a acționa românește, ni se va putea lua Dreptul de a fi Român. Se va crea un precedent deosebit de periculos. De aceea mergem la Târgu-Mureș, noi, cei care am fost de-a lungul timpului în acțiuni, FĂRĂ interesele partidelor politice DE NICIUN FEL, fără oameni care s-au trezit brusc că sunt cu Țara, mergem noi, cei care am fost dintotdeauna cu Neamul Românesc, pentru Biruința Lui!

Nu facem la Târgu-Mureș protest sau miting la Curtea de Apel, ci însoțim un om la judecată, un prieten, un camarad de luptă pentru România.
Doamne ajută!

Confirmați prezența aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?