Învățământul online

Mulți oameni susțin că formele tradiționale de învățare au fost dezvoltate de-a lungul anilor. Faptul că învățarea online este mai bună decât învățarea față în față este un subiect puternic dezbătut care împarte adesea opiniile. Deși sunt ambele metode de educare a studenților, există diferențe între studenții specifici. Următorul articol aruncă o privire asupra ambelor părți ale argumentului.

În primul rând, merită să luăm în considerare faptul că învățarea online se transformă într-un mod mai folosit de studenți. O mulțime de universități tradiționale au inițiat să-și împărtășească cursurile online. Este o oportunitate considerabilă pentru cei care nu au timp sau bani să urmeze un curs față în față la universitate. Un alt punct demn de remarcat este că studentul poate avea timp și pentru o slujbă pentru a câștiga bani în afară de a avea cursuri online și teme.

În al doilea rând, cercetătorii au aflat că studenții învață de patru ori mai multe materiale în cursurile online decât în ​​cursurile tradiționale față în față. Elevii sunt capabili să lucreze la cea mai mare viteză, deoarece sunt în controlul deplin al cursului. Ei pot merge mai departe după părți de cursuri pe care le cunosc cel mai bine și petrec mai mult timp pe părți de cursuri pe care nu le cunosc, se pot concentra pe ceea ce au nevoie.

În ciuda faptului că învățarea online este una dintre cele mai populare metode, există și adepți la învățarea tradițională față în față. Un mare dezavantaj al învățării online este faptul că elevii nu primesc feedback vizual. Există unii studenți care preferă să interacționeze și să simtă feedback-ul pe care îl primesc. De exemplu, a discuta prin e-mail sau printr-o cameră de chat este un mod nenatural de comunicare. Oamenii trebuie să aibă o stimulare pentru a se dezvolta, concurența dintre colegii de la școală poate fi un stimul mare pentru ei. Elevul trebuie să fie într-un grup pentru a se dezvolta perfect.

Cântărind ambele părți ale argumentului, învățarea online nu ar putea înlocui pe deplin învățarea tradițională față în față. Poate fi văzut doar ca o extensie a formelor clasice de învățare. Contactul cu profesorul sau relațiile umane care se stabilesc într-un grup nu pot fi integrate în cursurile online. Fără îndoială , este important să rețineți că dezavantajele sunt în orice metodă și un elev bun poate fi eficient în ambele cazuri, dacă este o persoană muncitoare.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?