AUR denunță atacurile la adresa Patriarhului Daniel

AUR denunță atacurile la adresa Patriarhului Daniel, foto: Antena 3

AUR denunță atacurile la adresa Patriarhului Daniel, foto: Antena 3

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) denunță atacurile recente lansate la adresa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de diverse persoane publice care se proclamă „influenceri”. AUR subliniază că orice denigrare a Patriarhului Daniel reprezintă un atac direct la adresa Bisericii și a românilor, care sunt majoritar ortodocși.

În contextul actualei crize de natură epidemiologică, economică și socială care afectează România, AUR subliniază faptul că Biserica este instituția care dă românilor încredere și speranță pentru ieșirea din această criză, inclusiv prin sprijin concret atât pentru instituțiile medicale, cât și pentru familii afectate în această perioadă, dar și pentru școli.

AUR condamnă linșajul mediatic și dezlănțuirea de ură anti-creștină promovate de anumite voci din spațiul public și reamintește că același tip de mesaje anti-Biserică au fost emise și în perioada premergătoare Referendumului pentru Familie. În viziunea AUR, familia, alături de credință, națiune și libertate, sunt valorile fundamentale ale românilor și nu sunt negociabile.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?