Distanțare, distanțare, dar față de steagul secuiesc nu?

Președintele Consiliului Județean Harghita, dl. Borboly Csaba, m-a reclamat la poliția din Sânmartin, Harghita, pentru faptul că nu am fi ținut cont de restricțiile anti-pandemie, cu prilejul Parastasului de la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. Domnul cu pricina care face filmulețe în biroul dânsului de la Consiliul Județean se arată îngrijiorat printre altele că nu am respectat distanțarea socială. Zic așa, e bine că dl. Borboly urmărește site-ul Active News și contul meu de Fb. de pe care arată texte și fotografii, poate mai învață ceva despre România, dar nu e bine deloc că el nu păstrează distanța socială de steagurile ”ținutului secuiesc” și Ungariei, căci și așa este atât de adânc ”virusat” de autonomia teritorială pe criteriu etnic.

Așadar, în loc să ne dea nouă lecții de respectarea legilor statului român, mai bine ar pune mâna pe Constituție să afle cum este cu statul național, suveran si independent, unitar și indivizibil. Mai bine ar scoate din biroul său steagul așa zisului ținut secuiesc și nu ar mai participa la contramanifestații unde este afișat steagul Ungariei. Deci măriți distanța socială domnule Borboly de însemnele acestea și mai ales luați-vă gândul că vreodată, ne veți putea opri să intrăm în Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului. Ați văzut că nu ne-ați putut opri cu niște lanțuri pompos montate pe poarta Cimitirului și acum mergeți cu pâra pe la poliție că n-am avut mască și că n-am stat la fix 1,5 metri unul de altul? Acum credeți că ne vom speria de aceste plângeri și că nu vom mai merge la Valea Uzului? Ba vom mai merge domnule dragă, ori de câte ori vom dori. Comentariile jignitoare la adresa etniei maghiare sau la adresa domnului Borboly Csaba NU își au locul aici și vor fi șterse. Revolta nu se exprimă prin înjurături. Lupta adevărată se dă prin sprijinirea identității naționale românești, implicit a acțiunilor noastre comune.

Doamne ajută dragi prieteni!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?