Jos masca de pe 1 Decembrie!

Foto: Romania Breking News

Încetați atacul împotriva imunității Naționale a poporului român! Ludovic Orban în calitatea lui de prim ministru anunță anularea Paradei Militare de 1 Decembrie, practic aproape anulează sărbătorirea Zilei Naționale a României prin interzicerea acestui simbol esențial, Parada Militară.

Bineînțeles că prefecturile vor urma instrucțiunile prețioase de la Centru și nu vor organiza nici ele mai nimic pe plan local, mai ales că unele nici până acum nu s-au străduit prea mult în acest sens. Nu plâng după prezența politicienilor goi de sentimentele naționale care făceau doar paradă de patriotism cu prilejul zilei de 1 Decembrie, proțăpindu-se în față pentru a culege capital electoral, măcar de-ar fi fost un ”capital” românesc, ci condamn cu fermitate atacul care se produce asupra unui Simbol Național, Ziua României, atac venit tocmai din partea unui înalt oficial al Statului Român. De multe ori, în multe situații am avut senzația ca acest stat practic vrea să se sinucidă. Pretextul prevenirii răspândirii virusului este unul fals, la fel cum a fost și în cazul tuturor restricțiilor impuse asupra marilor sărbători religioase. Repet, combaterea acestui virus s-ar putea face eficient printr-un program național de întărire a imunității NATURALE a populației, inclusiv printr-o alimentație sănătoasă și printr-un protocol medical unic și eficient de tratament. În schimb în sistemul medical este un haos complet, ministrul sănătății este total depășit de situație și în afara unor bâlbe nu a putut genera nimic iar oamenii cu boli grave mor cu zile pe la cozi sau în spitalele ”ocupate”. Nepriceperea și reaua voință a sistemului refulează în niște măsuri aberante și ineficiente, făcând din purtarea unei măști inutile si dintr-o distanțare imposibil de fapt de pus în practică, un scop în sine, o adevărată ”religie”. De aceea nu-i cred. Cred însă că se sapă cu multă ardoare la temelia statutului Național ce se vrea a fi înlocuit cu unul multinațional, în programul global de distrugere a statelor naționale, de diluare a entităților naționale. De aceea atacul se dă în principal asupra a tot ce ține de paradigma etnică. Biserica Ortodoxă este agresată din toate direcțiile, odată cu Ea și celelalte simboluri românești, Ziua Națională căzând, iată, la fel ca Sărbătorile religioase în lanțurile dictaturii de esență internaționalistă. Pe 1 Decembrie 1918 zeci de mii de oameni s-au adunat la Alba Iulia pentru a consfinți jertfa altor sute de mii de români care au luptat pe front pentru România Întreagă. In acea perioadă Europa era bântuită de pandemia gripei spaniole, dar România nu a stat în carantină, ci s-a făcut Mare.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns