Nu suntem cobai! 10.000.000 de români în stradă! AJUNGE CU MASCARADA POLITICĂ!

Voi lăsa pagina evenimentului activă două zile. Dacă numărul participanților va fi nesemnificativ, îl voi șterge. NU MAI AȘTEPTĂM ARMATA! NE VEDEM ÎN PIAȚĂ!
Ne-au închis afacerile, ne-au închis educația, ne-au închis locurile de muncă, ne-au închis în case pentru a aștepta vaccinul salvator.
NU SUNTEM COBAII NIMĂNUI!

Bucuresti – Piata Victoriei, orele 16:00

https://www.facebook.com/events/687960425487115

Timisoarea – Piața Operei Conservatoare

https://www.facebook.com/events/1207573349627761

PS: EVENIMENTUL SE VA ȚINE ÎN FUNCȚIE DE NUMĂRUL CELOR CARE VOR APĂSA OPȚIUNEA ”PARTICIP”. Sunt așteptați românii din toate domeniile de activitate: Industrie, Agricultură, Economie. Vrem să muncim, să ne putem hrănii familiile, să ne putem duce traiul zilnic.

”Armata va fi implicată în vaccinarea populației în momentul în care vaccinul anti-Covid va ajunge în România, spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. „În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat ministrul Sănătății, citat de Mediafax. El a arătat că armata va ajuta instituțiile militare în schema de vaccinare a populației. „Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”.

Președintele Klaus Iohannis anunța, marți, că România va primi peste 10 milioane de doze de vaccin în prima tranșă, iar primii care vor fi vaccinați vor fi angajații din sănătate și persoanele aflate în situație de risc. Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară, a spus Iohannis. Klaus Iohannis: Vaccinarea întregii populații, cel mai devreme în primăvară „Ne punem toți mari speranțe în dezvoltarea unui vaccin sigur și eficient. România e parte a acordurilor Comisiei Europene pentru furnizarea vaccinului, cu o alocare de peste 10 milioane de doze de vaccin”, spunea președintele Iohannis, la conferința de presă de marți. Șeful statului arăta că primii vaccinați vor fi lucrătorii din sistemul medical, dar și persoanele din grupele de risc, iar vaccinarea întregii populații va începe cel mai probabil în primăvară.”

O Piață pentru Țăranii Români! Piața Victoriei organizată într-o legitimă apărare românească, duminică ora 16! Se protestează împotriva noilor restricții, inclusiv împotriva falimentării țăranilor români prin închiderea piețelor agro-alimentare. De ce-i umiliți pe țărani? De ce le luați de la gură ultima bucată de pâine? Din ce vreti să trăiască oamenii aceștia? De ce ne luați resursa de hrană sănătoasă si lăsați plasticul din supermarketuri ca unică variantă accesibilă tuturor? Îi vezi pe țărani cum în disperarea lor de a supraviețui se chinuie la piață să respecte toate regulile, poartă mască și mănuși, foarte mulți instalându-și chiar si panouri protectoare în jurul tarabelor lor. Mai toți cei care cumpără de la ei poartă deasemenea măsti, la fel ca la supermarket. Și atunci care este problema? Problema este producția si comerțul românesc, atât cât a mai rămas din ele, într-o concurență si așa extrem de inegală cu producția si comerțul desfășurat de companiile cu capital străin. După falimentarea industriei turismului prin închiderea restaurantelor cu toate conexiunile lor, afectându-se aici inclusiv producătorii agricoli autohtoni, urmează acum lovitura de măciucă aplicată direct în capul lor, prin oprirea desfacerii directe sau prin micii intermediari a mărfurilor către populație. Dar cred că dincolo de toate interesele economice, mai există unul, anume acela de a ne umili în ultimul hal, căci nu cred că in ansamblu marea bătălie economică între capitalul străin și cel românesc se dă pe cartoful si varza din piață, deși nici această componentă nu e de neglijat strict din punct de vedere economic. Marele semnal însă, ce se vrea a fi dat este acela că noi trebuie să depindem si alimentar, exclusiv de capitalul străin; nu că nu am fi în stare să ne hrănim pe cont propriu, ci că nu trebuie să se întâmple acest lucru, dar nu într-o oarecare măsură, ci deloc. Aceasta este tendința acestui experiment absolut sinistru si antinațional, țaranul român trebuind să dispară complet din peisajul globalist. Micile alimentare de la colțul blocului sunt sufocate de controale, targurile închise, tot ce înseamnă supraviețuire autohtonă de comert si turism e băgată la carceră, cu tot cu mască! Păi dacă masca te protejează de ce se închid toate astea? Dacă masca te protejează la Kaufland de ce nu te protejează si în piață?Iată o întrebare legitimă apărare!

Organizat de Legitima Aparare


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?