Donald Trump acuză fraudarea alegerilor! Video

Președintele SUA, Donald Trump, a postat pe Twitter referitor la posibile fraude electorale în state-cheie. Acestea ar putea întoarce rezultatul alegerilor în favoarea contracandidatului său Joe Biden, transmite Buciumul.

Preşedintele american a postat un nou mesaj pe Twitter, dar a fost și acesta a fost ascuns de rețeaua socială, pe motiv că ar putea induce în eroare.

Aseară conduceam, aveam un avans solid în multe state cheie, în aproape toate cazurile în state controlate de democrați. Apoi, unul câte unul, au început să dispară ca prin magie pe măsură ce au fost numărate voturile. Foarte ciudat. Iar „sondatorii” au greșit complet și istoric!”, a scris Donald Trump, pe Twitter.

Frauda electorală acuzată de Trump nu e doar o vorbă aruncată de republican și de echipa sa de campanie. Tot mai multe elemente și declarații vin în sprijinul ideii unui scenariu pus la punct  de democrați, menit să-i ofere pe tavă lui Biden Casa Albă. Este ceea ce spune și  Dick Morris, probabil cel mai important consultant politic american, care, a explicat întrega stratagemă gândită să îl elimine pe Trump, potrivit EVZ.

Partidul Democrat se aștepta la niște alegeri prezidențiale foarte disputate în 2020 și l-a pus pe președintele Donald Trump în situația de a trebui să răstoarne „verdictul” prognozat de institutele de sondare și pronunțat prea devreme de presa „complice”, a declarat analistul politic Dick Morris la Newsmax TV.

„Toată tărășenia cu sondajele timpurii, cu voturile de hârtie, cu întârzierea numărării a fost să inducă ideea că Biden a învins, sau cel puțin că rezultatul era prea neclar pentru a fi declarată victoria, astfel încât verdictul să trebuiască a fi răsturnat”, a spus invitatul Morris, fost consilier apropiat al lui Bill Clinton, în perioada în care acesta a fost președinte, un perfect cunoscător al culiselor politice americane, a explicat cum Partidul Democrat, cu ajutorul prietenilor din presa „mainstream”, a „aranjat” piesele de domino astfel încât acestea să cadă una după alta în avantajul lui Joe Biden. „Totul a fost o cursă”, a spus Morris. „Partidul Democrat a înscenat-o. Știau că era probabil să piardă alegerile, așa că primul lucru pe care l-au făcut a fost să falsifice sondajele care au arătat ce victorie detașată vor obține ei.” Acest lucru a indus convingerea că Biden va câștiga, astfel încă atunci când urma să învingă prin fraudă toată lumea să zică: «mda, oricum câștiga».” Apoi, spune Morris, „marți, la începutul zilei, sondajele – poate chiar într-o măsură mai mare decât în 2016 – i-au acordat lui Biden «probabilitatea» unei diferențe insurmontabile pe care echipa de campanie a lui Trump să nu o poată contesta.” „Apoi, a explicat Morris, când rezultatele au început să vină în noaptea alegerilor, Democrații au întârziat constant numărătoarea – în numeroase jurisdicții aceasta nu a fost terminată și a fost lăsată suspendată în Pennsylvania și Wisconsin.” cenariul Democrat, în viziunea lui Morris, a continuat astfel: „Apoi au venit cu voturile prin poștă, le-au descărcat dintr-odată, i-au împiedicat pe Republicani să le examineze și apoi au anunțat că Biden a câștigat.”

În cele din urmă, bomboana pe colivă a pus-o presa, care a indus ideea că echipa de campanie a lui Trump încearcă să submineze niște alegeri libere, a încheiat Morris.

„Presa complice l-a declarat victorios pe Biden în aceste state. Iar Trump este pus în situația de a trebui să răstoarne acest verdict.” Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?