O Piață pentru Țăranii Români! Piața Victoriei organizată de ,,Legitimă Apărare” într-o legitimă apărare românească, duminică ora 16!

Se protestează împotriva noilor restricții, inclusiv împotriva falimentării țăranilor români prin închiderea piețelor agro-alimentare. De ce-i umiliți pe țărani? De ce le luați de la gură ultima bucată de pâine? Din ce vreți să trăiască oamenii aceștia? De ce ne luați resursa de hrană sănătoasă și lăsați plasticul din supermarketuri ca unică variantă accesibilă tuturor? Îi vezi pe țărani cum în disperarea lor de a supraviețui se chinuie la piață să respecte toate regulile, poartă mască și mănuși, foarte mulți instalându-și chiar si panouri protectoare în jurul tarabelor lor. Mai toți cei care cumpără de la ei poartă deasemenea măști, la fel ca la supermarket. Și atunci care este problema?

Problema este producția si comerțul românesc, atât cât a mai rămas din ele, într-o concurență si așa extrem de inegală cu producția și comerțul desfășurat de companiile cu capital străin. După falimentarea industriei turismului prin închiderea restaurantelor cu toate conexiunile lor, afectându-se aici inclusiv producătorii agricoli autohtoni, urmează acum lovitura de măciucă aplicată direct în capul lor, prin oprirea desfacerii directe sau prin micii intermediari a mărfurilor către populație. Dar cred că dincolo de toate interesele economice, mai există unul, anume acela de a ne umili în ultimul hal, căci nu cred că în ansamblu marea bătălie economică între capitalul străin și cel românesc se dă pe cartoful și varza din piață, deși nici această componentă nu e de neglijat strict din punct de vedere economic. Marele semnal însă, ce se vrea a fi dat este acela că noi trebuie să depindem și alimentar, exclusiv de capitalul străin; nu că nu am fi în stare să ne hrănim pe cont propriu, ci că nu trebuie să se întâmple acest lucru, dar nu într-o oarecare măsură, ci deloc. Aceasta este tendința acestui experiment absolut sinistru si antinațional, țăranul român trebuind să dispară complet din peisajul globalist. Micile alimentare de la colțul blocului sunt sufocate de controale, târgurile închise, tot ce înseamnă supraviețuire autohtonă de comerț și turism e băgată la carceră, cu tot cu mască! Păi dacă masca te protejează de ce se închid toate astea? Dacă masca te protejează la Kaufland de ce nu te protejează și în piață? Iată o întrebare legitimă în Legitimă Apărare!

Tot respectul Bratu Pavel Luis pentru inițiativa de duminică!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?