Restricțiile impuse românilor, efecte devastatoare

Restricțiile impuse românilor, efecte devastatoare

Restricțiile impuse românilor, efecte devastatoare

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că noile restricții anunțate de autorități pe fondul pandemiei,care vor intra în vigoare de luni, pentru 30 de zile, vor avea efecte devastatoare pentru România.

AUR atrage atenția asupra consecințelor principale ale măsurilor restrictive impuse de actuala guvernare, care se referă la compromiterea anului școlar în curs, falimentarea micilor afaceri românești, a producătorilor individuali și micilor magazine ale producătorilor, creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri, altele decât COVID-19, din cauza imposibilității de a beneficia de servicii medicale pentru alte afecțiuni decât cea provocată de coronavirus, sau depresia asociată limitării liberei circulații.

Dacă ar fi doar acestea și putem numi ce ni se întâmplă drept o catastrofă națională. Una favorizată de o guvernare ineptă și ticăloasă, care însă se vrea legitimată și perpetuată prin vot. În secțiile de votare nu umblă virusul, numai în școli, piețe, restaurante… Și mai ales noaptea, după ora 23.00”, a declarat Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

Claudiu Târziu

Închid piețele pentru țăranii români ca să ne înghesuim în hipermarketuri. Ne țin închiși în casă, dar vor să organizeze alegeri. Pe 6 decembrie, românii își vor manifesta la vot dorința de dreptate și le vor arăta că s-au săturat de ei și de amatorismul lor”, a precizat George Simion, copreședinte AUR.

George Simion

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns