Elicopter militar rusesc doborât în Armenia. Video

wikipedia

Elicopter rusesc / foto: wikipedia

Un elicopter militar rus a fost doborât luni în Armenia lângă granița cu Azerbaidjanul, a declarat Ministerul Apărării de la Moscova, ucigând doi membri ai echipajului, potrivit The Moscow Times.

Ministerul a declarat într-o declarație că elicopterul Mi-24 a fost lovit de un sistem de apărare antiaeriană portabil de către om, aproape de granița cu Azerbaidjanul, ale cărui forțe luptă împotriva separatiștilor cu sprijin armean în regiunea disputată Nagorno-Karabakh. O a treia persoană a fost rănită și evacuată.

Elicopterul a fost doborât în ​​apropierea Republicii Autonome Nakhchivan, o exclavă fără ieșire la mare a Azerbaidjanului, se arată în comunicat.

Ministerul Apărării a declarat că elicopterul a fost doborât lângă satul Yeraskh în jurul orei 14:30 GMT, în timp ce însoțea un convoi al bazei militare rusești din Armenia. O anchetă la baza rusă este în curs, a spus ministerul.

Autoritățile armene, la rândul lor, au declarat că elicopterul rus s-a prăbușit „într-un defileu” în apropierea satului Yeraskh, tranmsite Punct News. Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns