Fostul șef de campanie al lui Bill Clinton, Richard Samuel Morris, explică: Iată cum poate câștiga Trump

Dick Morris sau Richard Samuel Morris este un consultant politic american, fost consilier al Președintelui Bill Clinton (democrat) și directorul de campanie al acestuia pentru alegerile din 1996, pe care Clinton le-a și câștigat.

WASHINGTON, DC – FEBRUARY 16: U.S. President Donald Trump calls on a reporter during a news conference announcing Alexander Acosta as the new Labor Secretary nominee in the East Room at the White House on February 16, 2017 in Washington, DC. The announcement comes a day after Andrew Puzder withdrew his nomination. (Photo by Mario Tama/Getty Images)

Acesta explică, în articolul publicat în Western Journal, că alegerile din SUA nu s-au încheiat și cursa nu este pierdută pentru Președintele în funcție, Donald Trump. Articolul tradus integral și în exclusivitate pentru R3Media, mai jos:

1. Numai Colegiul electoral sau organismele legislative ale statelor pot declara un candidat drept câștigător. A baza această decizie pe cifre și estimări din mass-media și a-l numi pe Biden „președintele ales” este un lucru iresponsabil.

2. Probabil că renumărarea voturilor în Arizona, Georgia și celelalte state va fi masiv în favoarea lui Trump. Majoritatea posibilelor erori sau a voturilor nevalide au legătură cu buletinele de vot trimise prin poștă. (Voturile prin maşinile de votare sunt mai greu de falsificat). Întrucât Biden a câștigat peste două treimi din voturile prin poştă și din voturile celor absenţi de la urne, este posibil ca majoritatea buletinelor prin poștă anulate să fie scăzute din totalul de voturi pentru Biden.

3. Canalele media îi alocă în prezent lui Trump 214 voturi electorale (270 este numărul necesar pentru victorie).

4. Alaska, unde Trump a condus cu 2:1 întreaga săptămână și unde au fost numărate până acum mai mult de jumătate din voturi, îi va acorda probabil cele 3 voturi lui Trump, care va obţine astfel 217.

5. De asemenea, Trump a condus în Carolina de Nord (15 voturi) toată săptămâna și avansul de 75.000 în favoarea sa nu a scăzut. Fără îndoială, va rămâne învingător în Carolina de Nord. La fel ca în cazul statului Alaska, canalele mass-media nu-l vor numi învingător pe Trump, pentru a întreţine iluzia unei victorii a lui Biden. Carolina de Nord va ridica numărul voturilor electorale pentru Trump la 232. Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?