Raoul și Mioara Velicu, colaborare inedită (VIDEO)

Cu o carieră impresionantă de peste 50 de ani, Mioara Velicu, interpreta fenomen din muzica populară românească, ajunsă la onorabila vârsta de 76 de ani, a ales să colaboreze pentru o nouă melodie cu interpretul cantautor Raoul.

Cu toate că este interpretă de muzică populară, pentru această colaborare, artista a decis să apeleze la una dintre cele mai cunoscute melodii pop din spațiul balcanic: “Zora je”, – interpretată de cântăreața de origine croată Neda Ukraden, melodie lansată în urmă cu 30 de ani și care datorită succesului fulminant, a fost cântată în 13 limbi și a vândut peste 500 de mii de exemplare în momentul lansării în fosta Yugoslavia.

Cei doi au ales să cânte melodia în duet, în limba originală. Apariția Mioarei Velicu în acest videoclip alături de Raoul, arată o imagine cu totul și cu totul schimbată a artistei. Aprecierile nu au încetat să apară din momentul lansării duetului, artiștii făcând furori cu videoclipul postat atât pe YouTube, cat și pe rețelele de socializare.

De altfel, Raoul a colaborat în trecut cu Neda Ukraden – cântând în duet melodia “Nici o femeie ca tine/Nisi ti bio za mene”, fiind primul duet internațional între un artist român și un artist sârb.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns