Trăim într-o dictatură medicală îmbinată cu una poliţienească de stat

Trăim într-o dictatură medicală îmbinată cu una poliţienească de stat, Foto: captură Antena 1

Trăim într-o dictatură medicală îmbinată cu una poliţienească de stat, Foto: captură Antena 1

În seara asta m-am întors cu mașina de la înregistrarea unei emisiuni și la o intersecție aștepta un filtru cu mai multe mașini de poliție. Ne-au oprit și de mașina noastră s-au apropiat mai mulți polițiști care au cerut actele mașinii și documentele noastre de identificare.

Chestia asta seamănă tot mai mult cu o dictatură medicală îmbinată cu una poliţienească de stat. Deși toți arătau cu degetul către PSD, PNL-eii se dovedesc mai comuniști decât toate formațiunile de stânga de pe scena politică din România.

N-aș fi scris aceste rânduri dacă aș fi crezut măcar un dram că asemenea acțiuni sunt făcute în sprijinul și pentru siguranța cetățeanului. Contraexemplele sunt din păcate grăitoare: fete răpite (vezi Caracal și multe alte locuri din țară), violate, torturate, ucise, puse în valiză și incendiate… Unde erau toate aceste forțe desfășurate acum?

Sper ca termenul de polițist să nu ajungă la fel de peiorativ pe cât ajunsese în ultimele decenii ale secolului trecut, cel de milițian….


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns