Rafael Nadal avansează în ultimii patru din finala ATP după ce l-a învins pe Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal a progresat în ultimii patru din finala ATP pentru prima dată în cinci ani după ce l-a învins joi pe Stefanos Tsitsipas – 6-4 4-6 6-2 -. Miza nu ar fi putut fi mai clară până la întâlnire, câștigătorul avansând direct în fazele eliminatorii, după ce ambii bărbați au pierdut împotriva lui Dominic Thiem și l-au învins pe Andrey Rublev în meciurile lor anterioare, informează CNN.

Nadal, care nu a câștigat niciodată turneul de final de sezon, a fost prea puternic pentru adversarul său de 22 de ani, care licita să apere coroana de anul trecut. Se părea că spaniolul se îndrepta spre o victorie confortabilă în seturile drepte, dar Tsitsipas merită meritul pentru că a luat meciul la distanță.

“Este întotdeauna dificil să joci aici împotriva celor mai buni jucători din lume în fiecare zi, la sfârșitul sezonului când ajungi aici ești puțin obosit”, a spus Nadal după meci. „Sunt doar încântat să fiu în semifinale și sper să fiu gata să încerc tot posibilul”. Mai multe pe CNN.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?