Asociația Calea Neamului, împreună cu Liga Studenților Iași, organizează ,,Concurs pentru România” pe teme economice, istorice și de drept de un larg interes național.

Ne propunem să identificăm prin răspunsurile date de tânăra generație soluții concrete pentru atingerea unor obiective și idealuri românești în actualul context al războiului hibrid ce se desfășoară pe teritoriul țării atât dinspre Vest cât si dinspre Est. Acest demers comun al celor două asociații va releva implicit și o radiografie a concepției generației tinere față de anumite probleme mai mult sau mai puțin conștientizate de ea. Ne propunem de asemenea ca viitorii laureați ai concursului să fie în continuare sprijiniți de cele două asociații pe parcursul anilor de studiu urmând bineînțeles să colaborăm cu ei în diverse proiecte și acțiuni pe care le vom desfășura pentru afirmarea valorilor naționale românești. Temele concrete supuse dezbaterii-concurs, regulamentul și fondul de premii vor fi făcute publice până la sfârșitul anului, studenții având la dispoziție aproximativ trei luni pentru conceperea eseurilor.

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, oameni în picioare şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, în aer liber
  • Mihai Tîrnoveanu, președinte Asociația Calea Neamului,

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?