Atenție români, ni se pregătește ceva! Parlamentul European și Guvernul trădător de la București, împotriva României! La anul să fim gata de ripostă! Dați-ne ”muniție” și vom lupta până la capăt!

Două lovituri consecutive si puternice împotriva noastră: adoptarea Minority SafePack de către Parlamentul European si acordarea Ministerului Dezvoltării, UDMR. Proiectul Minority SafePack semnat de peste un milion de cetățeni ai UE, din care peste opt sute de mii, etnici maghiari (șase sute de mii din afara României) presupune câteva lucruri principale care atentează la siguranța națională a statului român. Se creează precedentul deosebit de periculos și ilegal totodată, ca Parlamentul European să legifereze în problema minorităților naționale în locul sau în paralel cu Parlamentul României, subminându-se deosebit de grav suveranitatea noastră națională. Se deschide poarta separatismului etnic mai întâi de facto, prin, aici venind al treilea punct, crearea unor cadre legislative prin care minoritatea maghiară din România poate atrage fonduri imense pentru propriile interese economice, culturale, religioase și bineînțeles lingvistice, construindu-se astfel un avantaj net față de români, avantaj ce poate genera autonomie etnică în cadrul statului român, stat care este obligat ”subtil” să subvenționeze masiv interesele etniei maghiare prin decizia Parlamentului European; este constrâns practic să se sinucidă. Constrâns este mult spus de fapt, în condițiile în care oricum până acum a acordat largi privilegii comunității maghiare, privilegii, subliniez, nu drepturi. Toate acestea se suprapun peste faptul că Ministerul Dezvoltării revine UDMR, prin acest lucru, dirijându-se alte fonduri importante către ariile de interes ale minorității maghiare. Toate acestea, din nou, se suprapun peste o realitate deja existentă, în care Ungaria a investit deja sute de milioane de euro în învățământul cu predare în limba maghiară dar si în economia cu ”predare” în aceeași limbă, mai ales în domeniul agricol.

Pe de altă parte, Reacția la această agresiune de tip război hibrid, (ni se ține din nou în maghiară o adevărată lecție de manual) se va izbi de legislația privind discriminarea si incitarea la ură, legislație radicalizată prin Minority SafePack. Vocile contra se vor a fi astupate atât de legislație cât si de rețelele de socializare prin blocări sau ștergerea anumitor conturi sau pagini. Avem în schimb planuri alternative. Curios este că unii nu au fost blocați niciodată de Fb, și-au păstrat conturile inițiale și doar arareori au fost blocați pentru doar câteva zile, dar asta e o altă discuție… de sistem. Revenim la problemă, contracararea atacului împotriva României se va putea face prin organizare, susținere si prezență cât mai masivă în teren, la București, în Harghita si Covasna, la Valea Uzului. Suntem cu ochii pe ei, pentru Cauza Națională ne vom mobiliza întotdeauna. Avem nevoie de logistică, de oameni, de fonduri. Desigur, nu vom putea avea aceleași resurse ca ale lor, dar diferența va fi Inima noastră de români, un Ideal și o Datorie. Dați-ne ”muniție” și vom lupta până la capăt, aveți cuvântul meu de onoare!

Așa să ne ajute Dumnezeu!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?