Dragi frați și surori de sânge și credință, vă doresc ca de Crăciun, Bucuria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos să vină în inima și casa voastră, pentru a vă lumina întreaga viață!

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, cer şi în aer liber

În fiecare zi, inclusiv în această Zi Sfântă, vă transmit cu adevărat recunoștința mea pentru fiecare gând, rugăciune și faptă pe care ați așezat-o pe Calea Neamului Românesc, pentru ca acest Drum să nu se piardă, pentru ca Firele ce leagă poporul de nemurirea strămoșilor să nu se rupă. Aceste Fire le ținem împreună în sufletele noastre, în mâinile noastre. De vom fi Mănunchi de Izvor Limpede, străinii nu le vor putea nicicând rupe. Crăciunul înseamnă certitudinea Biruinței, la fel la Învierea. Crăciunul, la fel ca Învierea, înseamnă că orice trădare se va dezvălui si va cădea. Între Crăciun și Inviere se află paradigma întregii noastre Istorii Milenare, căci ne-am născut în Hristos si am înviat, când vremelnic am fost răpuși. Suntem în Timpul Lui, suntem înToarcerea timpului românesc, nemuritori. Vă îmbrățisez pe toți cu mare drag, Hristos să vă dea putere si fericire, este urarea mea către voi, o ”vorbă” care mi-a fost dăruită si mie, acum câțiva ani de un copil mai puțin fericit decât alți copii. Un copil aparent umilit de greutățile vieții, dar un copil ce avea atât de multă Demitate în el, atât de multă frumusețe în ochii lui albaștri de Cer și Lacrimi, atât de multă fericire si speranță când a rostit numele Domnului! Așa cum i-am scris si unui prieten drag, vă scriu și vouă, haideți ca împreună, să avem și speranța dar și certitudinea că ne putem ridica!

Doamne ajută frați si surori!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?