„A venit timpul ca elevii să se întoarcă la școala normală”! Protest în Piața Universității pentru redeschiderea școlilor.

Zeci de persoane au protestat, duminică, în Piața Universității din București, solicitând autorităților să redeschidă școlile, astfel încât elevii să se întoarcă în bănci, începând din 11 ianuarie, informează R3Media.

Protestatarii au solicitat redeschiderea școlilor, în contextul în care România este singura țară europeană care a avut școlile „față în față” închise în 9 din cele 10 luni de pandemie, a informat Antena3.

A venit timpul ca toți copiii să se întoarcă la viata şi școala normală, au spus manifestanții, potrivit sursei citate.

După cum a relatat R3Media, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, săptămâna trecută, că termenul de 11 ianuarie pentru redeschiderea școlilor este „mult prea scurt”.

„Ministerul Educației, instituțional, își dorește redeschiderea cat mai grabnică a școlilor, în măsura în care situația epidemiologică o va permite. Revenirea la școală se va face ținând seama și de ceea ce vor face alte state care se confrunta cu aceeași problemă”, a spus Sorin Cîmpeanu.

de Raluca Oanță


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?