21 de întrebări FERME despre „superbul” vaccin

Diana Șoșoacă, președintele Comisiei pentru Abuzuri a Senatului României, a interpelat prin telefon pe Florin Mâțu, Ministrul (ne)Sănătății V. Voiculescu, pe Ministrul Apărării N. Ciucă, Ministrul de Interne L. Bode și pe R. Arahat, informează Buciumul.

Parlamentarul AUR le-a solicitat răspunsul la 21 de întrebări, pe un ton foarte ferm, celor cinci responsabili din guvern, privind campania de vaccinare.

Ea a întrebat, printre altele, „cine se ocupă de campania de informare privind vaccinarea personalului medical și al populației împotriva sars-cov 2”.

Diana Șoșoacă i-a chestionat pe cei responsabili „care este perioada de monitorizare pentru eventuale efecte adverse ale vaccinului împotriva sars-cov 2”, dar și care este compoziția vaccinului cu care sunt vaccinați românii.

„Cine își asumă răspunderea pentru eventualele efecte adverse ale vaccinului asupra cetățenilor?

Care este baza legală pentru condiționarea exercitării drepturilor cetățenilor cu privire la învățământ, muncă, etc de efectuarea vaccinului sars-cov 2?”, sunt doar două din întrebările senatoarei.

Foto/Getty Images


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?