Wednesday, 28 July, 2021

De ce boli ar trebui să ne temem? Avortul 42,7 milioane, bolile infecțioase, 13 milioane, cancerul 8,2 milioane, fumatul 5,1 milioane, consumul de alcool 2,5 milioane, accidentele rutiere 1,4 milioane, noul coronavirus 1,8 milioane.


Aproape 43 de milioane de copii nenăscuți și-au pierdut viața prin avort anul trecut, informează site-ul Christian Post, care citează platforma Worldometers. Numărul este de peste cinci ori mai mare decât cel al victimelor cancerului, informează Basilica.

Și în primele cinci zile din 2021 s-au făcut aproximativ 550.000 de avorturi, arată Worldometers.info. Așadar, statisticile păstrează același ritm, de aproximativ 110.000 de avorturi pe zi.

Cifrele Worldometers se bazează pe statisticile furnizate de state către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), dar în unele țări, inclusiv în România, statisticile oficiale nu includ și avorturile din clinicile private și nici pe cele medicamentoase, astfel că cifrele pot fi mult mai mari.

Numărul total de decese din lume a fost anul trecut de 59 de milioane. Dacă la această cifră s-ar adăuga și numărul copiilor nenăscuți uciși prin avort la cerere, aceste victime ar reprezenta peste 40% din decese.

Foto: Basilica

Un studiu american confirmă că aproape trei sferturi din femeile care fac avort la cerere au fost presate să facă acest pas, pe care l-au făcut foarte greu și împotriva propriei conștiințe – este definiția crizei de sarcină prin care trece femeia și care adesea se finalizează prin avort.

Studiile mai arată consecințe psihologice pentru femeia care alege să facă acest pas, trauma avortului conducând femeile la depresie, consum de substanțe și gânduri de sinucidere.

„Așa cum acordăm, în mod firesc, o atenție deosebită crizei de sănătate Covid-19 și investim resurse și energie în prevenția și tratamentul ei, avem nevoie să facem același lucru pentru a oferi soluții salvatoare și în criza de sarcină, o criză complexă, care necesită sprijin pe mai multe planuri. Iar aceste soluții pot să salveze și mama, și copilul”, spune Alexandra Nadane, Director Executiv la Asociația pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei.

Asociația pe care o conduce a deschis anul trecut un nou centru de sprijin pentru femeile în criză de sarcină.

În 2020, aproape 43 de milioane de copii au pierit din cauza avortului. Prin comparație, bolile infecțioase au ucis 13 milioane de oameni, cancerul a făcut 8,2 milioane de victime, fumatul 5,1 milioane, consumul de alcool 2,5 milioane, noul coronavirus 1,8 milioane, iar accidentele rutiere 1,4 milioane. Integral pe Basilica.

Ori de credeți sau ori de nu credeți, dar din cei declarați morți de covid-19, sunt ferm convins că nici 10% n-au avut ca și cauză principală a decesului acest virus, ci alte afecțiuni nedeclarate statistic de autorități și mass-media aservită. Și totuși “pietrele vor vorbi” căci “Adevărul ne va face pe noi liberi”.

În concluzie, orice om de bună credință și-ar pune întrebarea: “De ce boli ar trebui să ne temem?”. Care sunt cauzele principale ale acestor boli? De ce atâta dezinformare și manipulare? De ce, de ce?… Răspunsul,.. fiecare după educația și credința lui îl dă așa cum îi lui dictează conștiința.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

0 comments on “De ce boli ar trebui să ne temem? Avortul 42,7 milioane, bolile infecțioase, 13 milioane, cancerul 8,2 milioane, fumatul 5,1 milioane, consumul de alcool 2,5 milioane, accidentele rutiere 1,4 milioane, noul coronavirus 1,8 milioane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Youtube Magazin Critic

Mai multe pe Facebook

DONEAZĂ!

DONEAZĂ!

RSS Glasul info

RSS R3Media

Latest Posts

decathlon.ro
niculescu.ro
carturesti.ro
librex.ro
top-shop.ro
naturmix.ro/
interlink.ro
edituratrei.ro
nemira.ro
orange.ro
elefant.ro
litera.ro

Categorii

Arhivă ziar