În Germania zece persoane au murit la scurt timp după vaccinare! Experții nu cred că decesele au legătura cu vaccinul!

Potrivit R3Media, institutul Paul Ehrlich din Germania a anunțat că analizează cazurile a zece persoane care au murit după ce s-au vaccinat anti-covid, anunță presa germană.

Experții spun că nu cred că decesele au legătura cu vaccinul, deoarece pacienții erau foarte grav bolnavi.

Germania se alătură astfel țărilor care verifică posibile legături între vaccinarea anti-covid și decesele înregistrate în rândul bătrânilor sau bolnavilor care s-au vaccinat.

Reamintim că autoritățile norvegiene sunt în alertă după ce 29 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid, iar o partea din autopsii au confirmat conexiuni între efectele secundare şi cauza decesului.

„Pentru cei cu o sănătate fragilă, chiar şi cele mai mici efecte secundare cauzate de vaccin pot avea consecinţe extrem de grave. Pentru cei care au o speranţă de viaţă scurtă, beneficiile vaccinului pot fi minime sau chiar irelevante”, au precizat reprezentanţii Institului de Sănătate Publică din Norvegia, după cum a relatat R3Media.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns