Crește numărul deceselor în rândul persoanelor vaccinate anti-covid! Franța raportează 9 decese survenite în urma administrării vaccinului Pfizer/BioNTech

Franța raportează 9 decese survenite în urma administrării vaccinului Pfizer/BioNTech, fără a fi stabilită o legătură certă cu serul, potrivit declarațiilor Agenției pentru Medicamente (ANSM) – toți cei în cauză erau în vârstă, bolnavi și sub tratament intens, informează Smart Radio.

„Având în vedere datele disponibile până în prezent, nu există nimic care să indice că aceste decese sunt legate de vaccinare”, declară Agenția pentru Medicamente din Franța în actualizarea săptămânală privind monitorizarea vaccinului.

Aceiași sursă precizează că cele 9 decese se referă la „persoane în vârstă, care locuiesc în case de îngrijire pentru bătrâni sau în reședințe pentru bătrâni, care prezentau toate boli cronice și se aflau sub tratament intens”.

Pe de altă parte „A fost lansată o alertă cu privire la riscul tahicardiei. O investigație este în curs de desfășurare”. În total, au fost identificate 135 de cazuri de efecte adverse. „Majoritatea corespund unor efecte adverse așteptate sau fără gravitate”, în special „febră, dureri de cap și greață”, specifică ANSM. Integral aici.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?