SUA: A supraviețuit coronavirusului, dar a decedat la câteva ore după vaccinare

Un bărbat din California, SUA, care a fost testat pozitiv pentru covid la sfârșitul lunii decembrie, a murit săptămâna trecută, la câteva ore după ce s-a vaccinat anti-covid,  a anunțat biroul șerifului din regiunea Placer, citat de SmartRadio.

„Există mai multe agenții locale, de stat și federale care investighează în mod activ acest caz; orice rapoarte referitoare la cauza decesului sunt premature, în așteptarea rezultatului anchetei”, declară biroul șerifului.

Săptămâna trecută, medicul epidemiolog Erica S. Pan a recomandat furnizorilor să oprească administrarea unui lot de vaccin Moderna ca măsura de precauție, după ce a provocat reacții alergice puternice în cazul unor pacienți.

„Niciun vaccin sau procedură medicală nu are zero risc, iar reacțiile adverse grave sunt rar întâlnite”, a scris Departamentul Sănătății din California, potrivit sursei citate.

În California, au fost distribuite aproape cinci milioane de doze de vaccine și s-au administrat 2.008.220, transmite R3Media.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?