Trump – prima victorie împotriva Marii Resetări: „MIȘCAREA NOASTRĂ este abia la început!”

Donald Trump a fost achitat în al doilea proces absurd și fără precedent de destituire/impeachment dintr-o postură pe care a pierdut-o în urma loviturii de stat a „Marii Resetări”, din 3 noiembrie 2020. După victoria de la Senat, unde democrații l-au pus sub acuzația de „incitare la insurecție” pentru revolta regizată de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021, Trump devine și singurul președinte care a fost acuzat și achitat de două ori în istorie, informează Active News.

Prima ieșire publică a lui Trump din ultima săptămână

Al 45-lea președinte al Statelor Unite a mulțumit sâmbătă avocaților săi și senatorilor care au votat împotriva condamnării sale de punere sub acuzare.

„Vreau mai întâi să mulțumesc echipei mele de avocați dedicați pentru munca lor neobosită de susținere a justiției și apărarea adevărului”, a spus Trump, citat de FoxNews. „Mulțumirile mele profunde, de asemenea, tuturor senatorilor și membrilor Congresului Statelor Unite care au susținut cu mândrie Constituția pe care o venerăm cu toții și pentru principiile legale sacre din inima țării noastre”.

El a adăugat: “Aceasta a fost încă o fază a celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria țării noastre. Nici un președinte nu a trecut vreodată prin așa ceva și [agresiunea] continuă, deoarece adversarii noștri nu pot uita cei aproape 75 de milioane de oameni, cel mai mare număr din toate timpurile pentru un președinte în funcție, care ne-a votat acum câteva luni.”

Trump și-a prefigurat și viitorul politic. 

“Mișcarea noastră istorică, patriotică și frumoasă de a face America Măreață din nou (Make America Great Again) abia a început”, a spus el. “În lunile următoare am multe de împărtășit cu voi și aștept cu nerăbdare să continuăm călătoria noastră incredibilă, împreună, pentru a realiza măreția americană, pentru tot poporul nostru. Nu a mai existat niciodată așa ceva!”, a mai spus Trump.

Anunțul integral parvenit de la Biroul lui Donald Trump, mai jos:


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?