Exclusiv! Echipa noastră este parteneră într-un proiect organizat de Ministerul Afacerilor Externe din Polonia!

European Meeting Centre – Fundația Nowy Staw participă la un concurs organizat de Ministerul Afacerilor Externe din Polonia. Astfel, dorim să vă invităm organizația să se alăture unui proiect online numit: „Cooperarea internațională ca cheie a succesului”. Activitățile proiectului vor avea loc în perioada 7-9 septembrie 2021, transmite textul parteneriatului.

Scopul principal al proiectului este promovarea cunoștințelor despre cooperarea internațională, cu o atenție deosebită la influența și angajamentul polonez. Am dori să adresăm proiectul tinerilor din țările din Europa Centrală și de Est. Proiectul nostru va fi organizat în cadrul celui de-al 16-lea Forum Economic al Tinerilor Lideri – Online. Ca parte a Forumului, tinerii vor participa la ateliere, întâlniri și panouri de discuții dedicate cooperării internaționale. În plus, fiecare participant la proiect care va participa la activitățile proiectului va primi certificatul EFYL.

Pe această cale, mulţumim Fundaţiei Nowy Staw că ne-a selectat printre partenerii eligibili ai acestui proiect internaţional. Este o onoare pentru noi să continuăm proiectele alături de cei mai buni colaboratori ai noştri din statele UE.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns