Noi măsuri pentru combaterea COVID-19: Guvernul obligă mall-urile şi hypermarket-urile să instaleze cititoare de inteligenţă pentru clienţi!

Guvernul României a decis în urmă cu puţin timp să impună noi măsuri de combatere a pandemiei de Covid-19 care sunt obligatorii pentru mall-uri şi hypermarket-uri. Aceste măsuri vin ca urmare a aglomeraţiei din centrele comerciale. Cu toate că au fost montate cititoare de temperatură la intrarea magazine, acestea sunt tot pline şi aglomerate. Asfel că, Guvernul a luat decizia de a obliga mall-urile şi hypermarket-urile să monteze cititoare de inteligenţă. După montarea acestor cititoare de inteligenţă, autorităţile speră ca aglomeraţia din centrele comerciale să scadă drastic şi în unele magazine să ajungă la zero în privinţa numărului de clienţi. Redăm mai jos declaraţia unui reprezentant al Guvernului: “Am impus montarea de cititoare de temperatură şi magazinele sunt tot pline. Când vom monta cititoarele de inteligenţă, cu siguranţă toate magazinele vor fi aproape goale şi se va respecta astfel distanţarea socială.

PS: Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?