PROTESTE MASIVE ÎN TOATĂ ȚARA ANTI DICTATURA MEDICALĂ COVID 19. JOS IOHANNIS, JOS ARAFAT, JOS VOICULESCU. LIBERTATE!

Rafila și ceilalți sponsorizați ai Big Pharma au mințit că nu vor face obligatorie vaccinarea, susținând cu aroganță cognitivă că nu au citit protestatarii bine legea. Ceva de genul – adevărul nu stă în fapte, ci în ceea ce spunem noi, supremii. Așa cum spunea Churchill, evenimentul de azi e sfârșitul începutului. Vine vremea când nu vă mai scapă din belea nici munții de bani ai neo-feudalilor cu zâmbet fluorescent, nici zecile de mii de lucrativi ai serviciilor secretoase.

Când politicile țicniților care azi domină lumea prin frică și dresaj consumerist vor fi impus dispariția cuvintelor mamă, fiică, soră, nevastă, domnișoară, istoria se va termina și natura va fi complet denaturată. Dacă “trebuie” ca omul să fie adus la cel mai mic numitor comun, pentru “marea resetare”, pentru minunata lume nouă care vine după build back better, atunci să fie acest numitor comun copilul de 3 ani care a fost fiecare, ființa aceea care spunea mamă nu numai pentru a cere ocrotire, ci și pentru a se defini ca persoană, ca ființă simțitoare. Acela suntem noi, și NU avatarurile multiple pe care le încarnăm, cu sau fără voia noastră. Și nu e nimic la care să vrem să renunțăm pentru a intra în jocul autodestructiv de-a Dumnezeu practicat de halatele, cămășile și privirile alb-fosforescente ale alchimiștilor noii normalități.

BUCURESTI

TIMISOARA

SIBIU

BUCURESTI

TIMISOARA – OAMENII ARD MASTILE

BUCURESTI


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns