Am luat amendă de la CNCD 2000 lei, pentru ca anul trecut am scris împotriva acestui steag străin arborat ilegal la Târgu-Secuiesc!

Steag străin arborat ilegal la Târgu-Secuiesc

Anul acesta, pe 15 martie Parlamentul României nu lucrează pentru ca tovarășii din UDMR care au nostalgia Regiunii Autonome Maghiare să se ducă “în teritoriu” la umbra steagurilor Ungariei ridicate absolut ilegal la Târgu-Secuiesc, Sfântu Gheorghe, precum și în alte localități din centrul României. Angajații de etnie maghiară din aceste localități au deasemenea liber. Asta nu cumva este tot o formă de autonomie acordată chiar de statul român ce are tendințe sinucigașe? “Aleșii” noștri nu au avut tupeul sa declare 15 martie zi liberă în întreaga Românie, căci s-ar fi întrebat și cei din Craiova, Iași sau București ce fel de sărbătoare o mai fi si asta! Dar românii din Covasna, Harghita, Mureș, din întreaga Transilvanie, nu se întreabă? Sau aici nu e voie cu astfel de întrebări? Nu se respectă standardele autonomiste? Dar cică ce vedeti in poză nu e steagul Ungariei, ci niste panglici tricolore! Culmea ipocriziei și a tupeului, la fel ca la Sfântu-Gheorghe, unde nici acolo nu sunt steagurile Ungariei, ci cocarde, asarfe, fulare sau orice altceva decât steaguri străine arborate ilegal.

***

Contul Mihai Marin Tîrnoveanu a fost șters complet de Fb. Este a treia oară când mi se șterge (dezactivează) contul de Fb. Prietenii mei au încercat să deschidă un alt cont, care să cuprindă numele de Mihai Tîrnoveanu, toate încercările făcute de ei au eșuat, Fb. interzicând practic acest nume. Pagina Mihai Tîrnoveanu este restricționată ca vizibilitate, desi are aproape zece mii aprecieri, la fel si pagina Calea Neamului. În regulă. Îi anunț pe cei care mă interzic pe Fb. că nu mă vor opri nici prin CNCD, nici prin blocarea pe această rețea de socializare. Am sute de prieteni care vor difuza ceea ce scriu, am credința necesară care-mi generează voința de a fi mult mai activ în Stradă. Voi participa și voi ”urla” la cât mai multe manifestații, voi lua porta-vocea și voi face ”postări” în Covasna sau Harghita, în centrul orașelor, postări ce vă asigur, pe voi, ce mă interziceți, că vor ajunge bine de tot pe Facebook. Nu-mi puteți tăia microfonul, ci , mă faceți să fiu și mai ”radical”. Puteți șterge si această pagină, inclusiv puteți sterge si pagina MT. Ne vedem pe teren. Mă forțați să iau o altă atitudine, tot răul spre bine!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns