Diana Iovanovici Șoșoacă: “MĂ DECLAR UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!”

Diana Iovanovici Șoșoacă: "MĂ DECLAR UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!", Foto: © Glasul.info

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a reacționat la declarația imbecilă a premierului Florin Vasile Cîțu, pe tema acuzațiilor de terorism lansate în spațiul public de Premierul României:

“DECLARAȚIE POLITICĂ – Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, pe tema acuzațiilor de terorism lansate în spațiul public de Premierul României, Florin Vasile Cîțu:

“Dl Cîțu, ineptul șef al Palatului Victoria, a etichetat luptătorii pentru drepturile şi libertăţile cetănțești drept TERORIŞTI! MĂ DECLAR, ÎN ACEST SENS, UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

Dar, dumneata, dle premier Câțu eşti CRIMINALUL de la Palatul Victoria şi cel mai incompetent dintre mulţii premieri incompetenţi ai României. Dacă lupta pt respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo ratificata prin Lg. 17/2001 de România, deci face parte din dreptul intern obligatoriu de respectat, Codul de la Nurrenberg şi tot absamblul legislativ incident, înseamnă pentru dumneavoastră TERORISM, înseamnă că sunteţi într-adevăr un premier de sorginte neofascistă şi solicit organelor statului român să vă reţină de urgență și conform ultimelor uzanţe ale Statului neofascist roman, să fiţi internat la un Spital de Psihiatrie.

Toată lupta noastră împotriva obligativității actelor medicale, OBLIGATIVITATE INTERZISĂ DE CONVENŢIA DE LA OVIEDO, CODUL DE LA NURRENBERG ŞI LEGEA 46/2003, PENTRU DREPTURILE PACIENTULUI, este necesară într-un stat în care aţi abolit de peste 1 an de zile drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, aţi mituit presa plătind-o cu 70 de milioane de euro pentru a minţi poporul român, a-l ţine sub teroare şi a distruge psihicul şi viitorul copiilor noștri.

Abuzul psiho-emotional şi fizic exercitat de puterea neofascistă de la București de peste 1 an de zile, a dus la cazuri de suicid în rândul copiilor, adulţilor, atacuri soldate cu crime, acolo unde statul şi DSU -ul condus de abuzatorul principal Raed Arafat au eșuat lamentabil.

Aţi ars oamenii de vii în spitale, i-aţi legat şi i-aţi chinuit ca în lagărele de exterminare, îi intubaţi şi îi omorâţi cu sânge rece fără nicio şansă de supraviețuire, aplicând protocoalele omorului în masă, vaccinurile impuse de voi cu care condiționați locuri de muncă, practicarea de sporturi şi învățământul, omoară oameni şi le alterează starea de sănătate, iar dumneata ai tupeul să ne faci pe noi teroriști?

Pentru toate aceste faptesi multe altele, DLE PREMIER ŞI TOŢI CEI CARE CONDUCEŢI ROMÂNIA, SUNTEŢI CRIMINALI! EU, SENATOR DIANA IOVANOVICI-SOSOACA VĂ ACUZ DE GENOCID ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN ŞI SOLICIT SĂ FIŢI DE URGENŢĂ DEFERIŢI JUSTIŢIEI ŞI JUDECAŢI ÎNTR-UN TRIBUNAL DE TIP NURRENBERG! ŞI TACUISSES PHILOSOPHUS MANSISSES.”“, se arată în declarația politică a senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?