Opinia unei jurnaliste debutante despre proteste: “Adevărul este ca unii dintre cei ce se consideră lideri și vorbesc mulțimii, sunt și ei de aceeași baricada cu cei de la putere”

Opinia unei jurnaliste debutante despre proteste: "Adevărul este ca unii dintre cei ce se consideră lideri și vorbesc mulțimii, sunt și ei de aceeași baricada cu cei de la putere", Foto: © Marija Vasilescu

Sâmbătă, 20 martie 2021, a avut loc un protest masiv la București în Piața Universității, aproximativ doua mii de romani au venit pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii, împotriva dictaturii, împotriva abuzurilor, împotriva restricțiilor și împotriva carantinarii.

Protestatarilor nu le-au lipsit steagul României, icoanele și pancartele cu mesaje referitoare la oprirea mascaradei covid 19 si împotriva vaccinării obligatorii. Marea majoritate dintre protestari au venit din orașele vecine Bucureștiului sau chiar de la distante mai mari, precum Iași, Bacău, Pașcani, Roman, Buzău.

Toți cei care au venit pe 20 martie la București din alte orașe, naivi și cu speranța, au venit cu gândul ca vor schimba ceva pentru tara asta, pentru copiii și nepoții lor, însă adevărul este ca unii dintre cei ce se consideră lideri și vorbesc mulțimii, sunt și ei de aceeași baricada cu cei de la putere.

Poporul încă doarme și nu realizează ca nu exista nici un șef sau lider, ca poporul are puterea iar dacă se ridica, mascarada se termina.

Marija Vasilescu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?