Polițiștii protestează pentru că le scad salariile. Un polițist s-a legat cu lanțuri. Când dădeau amenzi le era bine?

Protest de Ziua Poliţiei Române. Reprezentanţii Federaţiei şi ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din MAI protestează în Piaţa Victoriei, nemulțumiți de tăierile veniturilor salariale si ale pensiilor, și cer demisia ministrului de Interne.

„Daca nu vreți să fim din nou fraierii sistemului, dacă nu vreți tăieri ale veniturilor salariale, dacă vreți aplicarea Legii salarizării 153/2017, dacă vreți ca pensiile militare să fie indexate, dacă v-ați săturat de discriminările salariale, dacă v-ați săturat de incompetența șefilor, haideți la protest!”, au transmis reprezentantii Sindicatului Europol.

Unii dintre protestatari au făcut și exces de zel și s-au legat cu lanțuri de picioare. „Vă văd cu lanțuri la picioare, de ce, ce semnifică?”, l-a întrebat Roxana Ciucă, la Antena 3, pe unul dintre polițiști. „Protestăm astăzi cu lanțuri la picioare pentru că polițiștii se simt prizonierii incompetenței Guvernului României. Minte când spune că noi protestăm pentru măriri. Nu e vorba de așa ceva. Noi vrem doar respectarea legii, vrem să muncim în condiții optime, ca să vă putem asigura dumneavoastră un serviciu de calitate! Ne-am săturat să fim bătaia de joc a politicienilor!”, a răspuns acesta. 


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns